Pris på leie av gravemaskin

Pris på leie av gravemaskin

Prisen på leie av en gravemaskin kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert størrelsen og kapasiteten til maskinen, tidsrammen for leie, beliggenheten der maskinen skal brukes, og eventuelle tilleggstjenester som kan være inkludert.

For å få en ide om prisen på leie av en gravemaskin, kan du f.eks ringe Lillehammer Liftutleie på 948 87 000.

Det kan også være lurt å tenke på om du har behov for å leie en fører sammen med maskinen, eller om du har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å betjene maskinen selv. Dette kan også påvirke prisen på leie av gravemaskinen.

Hvilke gravemaskin bør jeg leie

Det beste valget av gravemaskin avhenger av hva du skal bruke den til. Det finnes mange forskjellige typer gravemaskiner, og hver type er designet for å utføre spesifikke oppgaver.

For å finne den gravemaskinen som passer best for deg, bør du først vurdere hva du skal bruke maskinen til. Det kan være lurt å tenke på følgende spørsmål:

  • Hva er formålet med gravearbeidet? Skal du grave etter rør, lage et fundament, eller noe annet?
  • Hvilken type undergrunn vil du grave i? Er dette mykt og fuktig jord, eller hard og tørr jord?
  • Hva er størrelsen på området du skal grave i? Har du et lite hjemmeprosjekt, eller skal du grave i et større område?

Basert på svarene på disse spørsmålene, kan du velge den gravemaskinen som passer best for formålet ditt. For eksempel kan en mindre minigraver være tilstrekkelig for et lite hjemmeprosjekt, mens en større gravemaskin kan være nødvendig for å grave i et større område eller for å grave i hard jord.

Noen gravemaskiner kan for eksempel kun brukes med strøm, mens andre kan fungere på diesel eller gass.

Hvis du er usikker på hvilken gravemaskin du bør leie, kan du kontakte Lillehammer Liftutleie for råd og veiledning. De kan hjelpe deg med å velge den gravemaskinen som passer best for formålet ditt og gi deg mer informasjon om priser og tilgjengelige alternativer.

Minigraverutleie av kubota 1,9 tonn

Minigravere 1-6tonn 

Kobelco 16 tonn Lillehammer

Gravemaskiner 6-26 tonn

Hente en minigraver selv?
Kan bilen din dra en minigraver på henegr?
Her er en fin kalkulator som sier hva bilen din kan dra av maks vekt på henger og minigraver